Disclaimer

Mijn blog Lifeswhatwemakeofit.nl is alleen voor informatieve doeleinden. Ik kan, als eigenaar van deze blog, geen garantie geven over de juistheid en volledigheid van de inhoud. De teksten op mijn blog heb ik zelf geschreven en de foto’s heb ik zelf gemaakt, hier heb ik veel tijd aan besteed. Ook schrijf ik mijn eigen mening en ervaringen. Mocht je informatie, foto’s of iets anders van mijn blog willen gebruiken vraag dit mij dan eerst via een mailtje. Wees altijd eerlijk als je iets gebruikt en vermeld de bron!

Ik wil je er op attent maken dat er geocaching spoilers op mijn blog staan. Wanneer dit zo is dan vermeld ik dit duidelijk in de titel of in de eerste paar regels van het artikel.

Soms zal ik een artikel schrijven dat ontstaan is uit een samenwerking met een bedrijf. Mocht dit zo zijn dan zal ik dit duidelijk vermelden onderaan het artikel. Zo kan er bijvoorbeeld staan “Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd” of “Dit is een gesponsord artikel“. Ik vind dit wel zo eerlijk om aan jullie, mijn lezers, te vertellen. Een samenwerking zal mijn objectiviteit en mijn mening niet beïnvloeden.

Heb je vragen hierover? Neem dan even contact met mij op.