Over mij

Miranda1

Hoi! Ik ben Miranda, 25 jaar en studeer biomedische wetenschappen in Leuven. Naast mijn studie combineer ik zo veel mogelijk mijn hobby’s reizen en geocaching. Ik ben graag in de natuur en kom steeds meer over het buitenleven te weten. Op deze blog neem ik jullie mee in mijn ontdekkingen en deel ik mijn ervaring.

Daarnaast heb ik ontdekt dat naast lezen en koken, schrijven ook een hobby van mij is. Ik had dit zelf nooit verwacht omdat ik op de basisschool al te horen kreeg dat ik dyslectisch ben. Maar dit laat mij niet tegenhouden om leuke artikelen te schrijven op mijn blog.

Ook ben ik een dromer. Zo droom ik er van om een road trip door Amerika te maken. En ik droom er van om later een hele grote boekenkast in mijn huis te hebben. Een andere droom van mij is wonen in het buitenland. En natuurlijk droom ik er van om heerlijk te kunnen koken. Mijn grootse droom is van mijn hobby’s reizen en geocachen mijn werk maken.

Miranda 4

Een aantal feitjes over mij:

  • Ik vind papieren boeken mooier dan digitale
  • Ik ben erg nieuwsgierig
  • Ik hou van katten
  • Ik koop graag boeken in de kringloop winkel
  • Ik ben perfectionistisch
  • Ik vind Jamie Oliver een sexy kok
  • Ik vind het strand in de herfst en winter het mooist

Mijn blog: Life is what we make of it

Met mijn blog laat ik iedereen zien hoe leuk en gemakkelijk het is om grote en kleine avonturen te beleven. Zodat steeds meer mensen hun omgeving op een andere manier gaan waarderen. Ik ben geïnspireerd om deze blog te beginnen toen ik de tekst ‘Life is what we make of it’ voor het eerst las. Het leven is wat wij er van maken, dus wil ik er ook iets van maken.

Toen ik mijn blog startte schreef ik alleen over geocachen, maar ik realiseerde me dat ik veel meer wilde delen. Denk aan reviews over de leukste reis boeken, geocaching spullen of reisbenodigdheden. Ook kun je verslagen over mijn avonturen lezen. In de categorie home made deel ik van alles over wat ik zelf maak. En als laatste zal ik ook af en toe een persoonlijk stukje schrijven.

Ik vind het ook erg leuk om gastblogger te zijn. Zo schreef ik op modernehippies.nl een gastblog over mijn 5 favoriete hotspots waar ik geweest ben tijdens het reizen.

Miranda2

Website

Voor mijn blog gebruik ik wordpress. Het thema is gemaakt door mijn broer Thomas. Ik heb een domeinnaam gekocht en deze word ook bij Thomas gehost. Mocht je zelf zo iets willen of heb je vragen hierover dan kun je contact met hem opnemen.

De foto’s op mijn blog heb ik zelf gemaakt met mijn Canon PoweShot SX210 IS, tenzij er iets anders vermeld staat. Mocht je verder vragen hebben over gebruikte apparatuur of programma’s dan kun je mij een mailtje sturen via de contact pagina.

Klik hier voor de disclaimer.