Snapshots Augustus 2016

2016-augustus-slaapkamer

Pfoe, wat vliegt de tijd om. Zoals je misschien in mijn vorige maandoverzicht hebt kunnen lezen hebben mijn vriend en ik een huis gehuurd. We zijn afgelopen maand daardoor druk bezig geweest met behangen, vloeren leggen en inrichten. Hierdoor heb ik ook het grootste deel van de maand augustus ofline door gebracht en heeft het (zoals je ziet) even geduurd voordat dit maandoverzicht online kwam. Maar nu gaan we zonder getreuzel terug naar de maand augustus, kijk je mee?

2016-augustus-trein

Augustus begon met verhuizen. De huur van mijn kot in Leuven liep eind augustus af, maar omdat ik nog op vakantie zou gaan moest ik al eerder verhuizen. Samen met mijn broer, verhuisdozen en een rol verpakkingspapier nam ik de trein naar Leuven. Het was leuk om te zien dat mensen naar ons keken omdat we ‘gekke’ bagage bij hadden.

2016-augustus-sushi

Mijn laatste keer avondeten in Leuven moest natuurlijk wel sushi zijn! Omdat het inpakken van al mijn spullen best snel ging zijn we lekker uit eten geweest, dit ga ik zeker wel missen aan Leuven.

2016-augustus-verhuisdozen

Dit is een groot gedeelte van mijn spullen. Ik heb afgelopen vier jaar op een kot gewoond, dus veel meubels heb ik niet. Mijn vriend heeft ook niet veel meubels omdat hij een huis deelde met een huisgenoot. Hierdoor moeten we nu we gaan samenwonen best veel meubels kopen, en dat is nog niet zo gemakkelijk.

2016-augustus-slaapkamer

Het huis dat mijn vriend en ik samen gaan huren staat in Ede. De kamer die je op bovenstaande foto ziet is ondertussen al veel veranderd. Gelukkig maar, want nu is het een heerlijke slaapkamer.

2016-augustus-verjaardag

Tussen het verhuizen en klussen door was ik ook nog jarig. Ik heb het niet echt gevierd, maar een gebakje gaat er natuurlijk altijd wel in!

2016-augustus-wasmachien

Van mijn ouders kreeg ik een supermooie wasmachine voor mijn verjaardag. Ik heb hem ondertussen al vaak gebruikt 🙂

2016-augustus-puy-de-dome

Ook ging ik in augustus nog een weekje op vakantie. Mijn ouders verbleven al twee weken in hun tweede huis in Frankrijk en de derde week hebben mijn broer en ik hun opgezocht. Het was fijn om even niet tussen de dozen en betonnen muren te zitten. De bovenstaande foto is genomen vlak bij de Puy de Dome waar we een mooie wandeling gemaakt hebben.

2016-augustus-ocb

In Frankrijk vond ook een geocaching mega event plaats waar we naar toe zijn geweest, namelijk EUROGEO 2016. Dit was een leuk event, waarover ik later meer zal schrijven op mijn blog. We zagen hier onder andere de O.C.B. (original can of beans), dit is een blik bonen wat in de eerste geocache heeft gezeten.

2016-augustus-broodtrommel

Toen ik weer terug kwam uit Frankrijk stond er een leuke verassing te wachten. Mijn opa en oma hadden als cadeau voor mijn verjaardag en voor ons nieuwe huis een oude broodtrommel gekocht. Ik ben hier erg blij mee en vind hem super mooi!

Hoe was jouw augustus?

2 reacties op “Snapshots Augustus 2016

  1. Zo leuk om samen aan jullie huisje te klussen! Ik woon net een maand samen met mijn vriend in een appartement en stiekem ben ik wel heel blij dat we bijna niet hebben geklust. Alles zag er gelukkig al heel netjes uit 🙂

Geef een reactie