Snapshots Juli 2016

2016 Juli - Zonsondergang Vecht

Het begin van de maand juli lijkt al weer heel erg ver weg. Ondertussen zijn we ook al meer dan twee wekwn in augustus omdat ik helaas niet eerder tijd kon vinden om een maand overzicht te schrijven. We zijn namelijk druk met verhuizen en alles wat daar bij hoort. Maar daarover later misschien meer, nu laat ik je eerst de foto’s zien van de maand juli.

2016 Juli - Leuven

De maand begon met mijn diploma uitreiking van mijn master Biomedical Science. Mijn ouders, broer en vriend waren allemaal naar Leuven gekomen om de uitreiking bij te wonen en daarna zijn we lekker gaan eten in het centrum van Leuven.

2016 Juli - Munzee

Ook startte ik begin juli met het spelletje munzee en schreef hier zelfs een hele blog artikelĀ over. Ik heb afgelopen maand geprobeerd wanneer ik op nieuwe plaatsen kwam een munzee te zoeken, maar dit is niet altijd gelukt.

2016 Juli - Geocachen Vlissingen

Geocachen heb ik maar 1 keer gedaan in juli en dat was in Vlissingen. Het blijft altijd mooi om de schepen zo dichtbij langs te zien varen.

2016 Juli - Lunch Middelburg

Ook ging ik lekker met mijn ouders lunchen in Middelburg. Het was erg mooi weer voor een terras en het centrum was gezellig druk. Ik word altijd blij als ze Zeeuwse appelsap serveren šŸ™‚

2016 Juli - Efteling

Omdat we graag nog wat wouden doen als afsluiting van onze tijd in Leuven ging ik met een aantal klasgenoten naar de Efteling. Ik ben er al heel vaak geweest, en elke keer heb ik een leuke dag. Deze keer was er zelfs een nieuw sprookje, namelijk pinokkio, en ik zat voorin in Baron 1898.

2016 Juli - Brander

Ook viel de stroom uit afgelopen maand, voor meer dan 4 uur zaten we zonder stroom. Gelukkig had ik onze kampeer brander staan en konden we zo toch een kopje thee maken.

2016 Juli - Thema Kleding

In mijn vorige snapshots liet ik tandwielen zien die ik wou gebruiken om thema kleding mee te maken in steampunk style. Op de foto hierboven zie je een gedeelte van het resultaat. Helaas heb ik op het moment geen foto van de complete outfit, maar iedereen vond het erg mooi.

2016 Juli - Kamperen Ommen

De thema kleding die ik maakte hebben we gebruikt op het zomerkamp. Het thema was tijdreizen en mijn vriend en ik waren reizigers uit de stoomtijd. Op de foto hierboven zie je een gedeelte van onsĀ kamp terrein. We stonden op het scouting label terreinĀ Gilwell Ada’s Hoeve bij Ommen.

2016 Juli - Tsjechie

Na de eerste week kamp in Ommen zijn we naar Tsjechiƫ gereisd met de trein. We kampeerde hier in een prachtig mooi natuur gebied waar we gewandeld hebben en geklommen hebben op de rotswanden.

2016 Juli - Praag

Halverwege de week zijn we naar Praag gereisd waar we ook een paar dagen gekampeerd hebben. Ik vond Praag een erg mooie stad en wil hier zeker nog eens terug.

Misschien schrijf ik later nog een uitgebreider verslag over Tsjechiƫ, maar op dit moment heb ik het druk met klussen en verhuizen. Hierdoor zullen er voorlopig geen artikelen online komen.

Hoe was jou maand juli?

Geef een reactie