Snapshots Juni 2016

2016 Juni - tacos

Juni begon met soft taco’s bij Rockin’ Donki, dit is een leuk restaurant op de oude markt in Leuven. Maar juni was een maand met niet zo veel foto’s omdat ik druk bezig was met mijn laatste examen en de verdediging van mijn master thesis. Toch heb ik weer tien foto’s bij elkaar kunnen voegen voor dit foto overzicht, kijken jullie mee?

2016 Juni - universiteitshallen KU Leuven

Op 6 juni was de PhD verdediging van de begeleider van mijn master thesis. Dit vond plaats in de universiteitshallen, wat een erg mooie locatie is. Ik vond het erg tof om bij zo een officiële gelegenheid aanwezig te zijn.

2016 Juni - tattoo kat

Ik had een aantal temporary tattoos besteld met katten. De bovenstaande foto plaatste ik op instagram en een aantal mensen dachten dat hij echt was. Een echte tattoo wil ik voorlopig nog niet, maar deze tijdelijke plaatjes vind ik erg leuk!

2016 Juni - High tea

Voor moederdag hadden mijn broer en ik aan mijn mama een cadeaubon gegeven voor een high tea. We gingen naar de Juf in Middelburg. De high tea was heel leuk, er waren verschillende smaakjes thee en de gebakjes waren erg lekker.

2016 Juni - Get Outdoors Day

Op 11 juni was het Get Outdoors Day, op deze dag kon je een geocaching souvenir verdienen. We vonden een geocache in een stukje natuur waar ik 6 jaar vlak bij op school heb gezeten. De geocache was niet heel bijzonder, maar het was leuk om deze plek weer te bezoeken.

2016 Juni - kanaal door walcheren

Sinds ik een fitbit heb probeer ik wat vaker te wandelen. Tijdens een van deze wandelingen liepen we een stukje langs het kanaal door Walcheren (waar ook een geocache lag). Het is me opgevallen dat het weer ’s avonds vaak het mooiste van de dag is, daarom vind ik avondwandelingen erg fijn.

2016 Juni - Microadventures

Toen mijn examen en master thesis verdediging er op zaten ben ik weer begonnen met lezen en nu lees ik het boek Microadventures van Alastair Humphreys. Ik vind het een erg inspirerend boek en het leest gemakkelijk omdat het allemaal korte stukjes zijn. Binnenkort zal ik iets over het boek Microadventures schrijven op mijn blog.

2016 Juni - shushi

Omdat mijn ouders 30 jaar getrouwd waren gingen we gezellig uit eten. We aten bij Sake Sushi in Vlissingen. Hier kun je onbeperkt sushi, maar ook andere gerechten eten. Het eten was lekker en ik heb een aantal nieuwe dingen geproefd.

2016 Juni - tandwieltjes steampunk

Binnenkort gaan we met scouting mee op kamp. Voor dit kamp maak ik voor mijn vriend en mijzelf themakleding in steampunk style. Hiervoor heb ik een aantal tandwieltjes gekocht om bijvoorbeeld sieraden van te maken. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat.

ExtraSchicht Schiffshebewerk Henrichenburg 1

Tijdens het laatste weekend van juni ging ik naar ExtraSchicht waar ik dit blog artikel over schreef. We hadden een erg leuke avond en hebben veel mooie dingen gezien. In het blog artikel kun je nog meer foto’s bekijken.

Dit waren mijn 10 foto’s van juni al weer. Op de laatste dag van juni hadden we een BBQ met iedereen die afstudeert van Biomedische Wetenschappen en op 1 juli was de proclamatie. Maar omdat de proclamatie net in juli viel houden jullie de foto’s daarvan nog tegoed.

Hoe was jou maand juni?

Geef een reactie