Snapshots Mei 2016

2016 Mei 1

In het begin van de maand mei was het heerlijk weer maar ook heel erg druk voor mij. Ik moest namelijk mijn masterthesis inleveren. Het tweede deel van de maand heb ik uitgerust en maar weinig geblogd. Heel deze maand is weer voorbij gevlogen, maar ik heb weer tien foto’s uitgezocht om jullie mijn maand te laten zien. De bovenstaande foto is in het begin van de maand genomen, toen we van het heerlijke weer hebben genoten. Kijk je mee naar de rest van mijn maand mei?

2016 Mei 2

Samen met mijn vriend ben ik op microadventure gegaan naar Linter met mijn nieuwe backpack (Gregory Deva 60). Het was heel erg warm en voor mij de eerste keer dat ik ging wandelen met zo een zware rugzak, dus we hebben het rustig aan gedaan. Ik vond het heel tof om al onze spullen zelf bij te dragen en ik wil het zeker vaker gaan doen.

2016 Mei 3

Mijn ouders, mijn vriend en ik gingen zomaar lunchen in het centrum van Middelburg. Ik at een erg lekkere uitsmijter met gerookte zalm en het was erg gezellig 🙂

2016 Mei 4

Op 19 mei was het eindelijk zover; we moesten onze masterthesis inleveren. Het was nog even stressen om alles op tijd klaar te krijgen, maar het voelde supergoed om na een jaar hard werken mijn thesis in te leveren. Het was een grote last die van mij af viel en ik wist de dagen daarna niet wat ik met mijn tijd moest. Ondertussen ben ik weer een beetje uitgerust en kan ik mij concentreren op mijn laatste examen en de verdediging van mijn masterthesis.

2016 Mei 5

Om te vieren dat we onze masterthesis hadden ingeleverd ben ik samen met mijn klasgenoten sushi gaan eten 🙂 Het was heel lekker en ik had de dag erna meteen weer zin sushi.

2016 Mei 6

Terug in Middelburg ging ik samen met Marloes naar de kinderboerderij. Alle geitjes stonden weer buiten en het was erg leuk om ze te knuffelen. Later als ik groot ben wil ik mijn eigen wei met geitjes. Deze foto maakte Marloes. Heel veel geitjes hadden zich net rondom mij verzameld omdat ze aan het wachten waren op hun avondeten.

2016 Mei 7

Van mijn ouders kreeg ik een fitbit alta voor het behalen van mijn diploma. Ik heb mijn diploma natuurlijk nog niet officieel gehaald want die krijg ik pas op 1 juli, maar de kans dat ik mijn diploma niet krijg is heel klein.

2016 Mei 8

Natuurlijk moest ik mijn nieuwe fitbit ook testen, daarom wandelde ik een rondje door Leuven. Hier zie je een foto van het begijnhof, dit is een erg mooie plek in Leuven.

2016 Mei 9

Ook bracht ik samen met een klasgenoot een bezoekje aan de Stonemanor: de Engelse winkel en tea room. We kochten veel chocola en dronken thee met iets lekkers in de tea room.

2016 Mei 10

In het laatste weekend van mei was het Twents voorjaarskamp, mijn vriend is onderdeel is van het organisatieteam en ik hielp als vrijwilliger mee tijdens het kamp. Het was een supertof maar ook heel druk weekend. Deze foto maakte ik van de zonsondergang op het kampterrein.

Ik heb heel veel zin in de maand juni en heb al verschillende leuke dingen gepland staan. Maar ik heb ook minder leuke dingen, zoals mijn laatste examen en de verdediging van mijn masterthesis.

Hoe was jouw maand mei?

Geef een reactie