Snapshots September 2016

2016-september-keuken

September was nog een erg zonnige maand, maar de herfst is nu toch echt begonnen. Ik heb al veel zin in de herfst, met de mooie kleuren en lekkere warme dranken. Maar voordat ik daar aan mag beginnen wil ik eerst nog terugkijken op september. Kijken jullie mee?

September was een maand van veel eerste-(klus)-keren. Zo hebben we behangen en laminaat gelegd. Ook zijn er veel vrienden en familie op bezoek geweest die ons hebben geholpen met klussen (daarvoor heel erg bedankt!) Ons huis wordt steeds meer een thuis.

2016-september-laminaat-slaapkamer

Als eerste wouden we heel graag de slaapkamer af hebben zodat we in een echt bed konden slapen in plaats van op matrassen op de vloer. Het behangen hebben Jeroen en ik samen gedaan, en duurde nog wel wat langer dan we dachten. Het laminaat leggen, wat ik samen met mijn vader deed, ging gelukkig erg snel.

2016-september-volle-winkelwagen

Ook hebben we heel wat spullen gekocht afgelopen maand, zoals op bovenstaande foto.

2016-september-woonkamer-glasvezel-behang

In de woonkamer brachten we eerst glasvezel behang aan. Dit ging echt super snel en makkelijk. Als ik ooit nog ergens snel een gladde muur wil zou ik dit zo weer doen.

2016-september-ede-heide

Naast al het klussen was er af en toe tijd voor een beetje ontspanning. We gingen ’s avonds wandelen op de Ginkelse heide.

2016-september-groene-muur-achter-trap

Mijn ouders zijn ons een lang weekend komen helpen met de woonkamer. Achter de trap hebben we de muur geverfd met groene structuurverf.

2016-september-woonkamer-muur-metallic

En ook de muur met het glasvezel behang werd geverfd, hier gebruikten we paarse metallic verf. Er waren helaas wel twee lagen nodig om dit goed dekkend te krijgen.

2016-september-keuken

Ook de laminaatvloer werd gelegd, deze loopt helemaal door van de keuken naar de woonkamer. Het is erg mooi geworden!

2016-september-nieuwe-kledingkast

Eindelijk kochten we ook een kledingkast en nachtkastjes. Het was niet zo fijn om telkens kleren uit een koffer te moeten zoeken, het vakantie gevoel was er na een paar weken wel vanaf. Met de nachtkastjes ben ik heel erg blij. Ze komen van de ikea, maar waren uitverkocht bij de twee vestigingen waar we geweest waren. Gelukkig wou een vriend van ons wel langs nog een andere ikea rijden en daar hadden ze ze nog 🙂

2016-september-kleding-in-de-kast

Ik ben een dag bezig geweest met het uitzoeken, sorteren en in de kast leggen van mijn kleren. Ik was erg blij dat het er allemaal in pastte totdat ik er achter kwam dat er nog winterkleding bij mijn ouders ligt. Ik hoop dat dit er ook nog in past.

2016-september-kikker

Om af te sluiten een kikker. Bij ons in de tuin zitten erg veel kikkers. We hebben hierdoor al twee keer een kikker binnen gehad. Gelukkig heb ik deze kikkers kunnen vangen en weer buiten vrijgelaten 🙂

Wat heb jij gedaan in september?

2 reacties op “Snapshots September 2016

  1. Hoi Miranda, ziet er allemaal al erg leuk uit. Wordt al een echt huisje 😉 Hoop het binnenkort in het eggie te zien.
    Trouwens, een bekende broodtrommel… ik heb er net zo een.
    Hahaha… passen Jeroen zijn kleren er nog wel bij ?
    Hele lieve groetjes voor jullie beiden en tot binnenkort, Henk en Cilia

Geef een reactie