Terug van Vakantie!

Terug van vakantie 2

Na in totaal bijna 5 weken vakantie ben ik weer thuis en ik heb een erg leuke tijd gehad. Ik zit weer vol energie en inspiratie en ik heb ook erg veel zin om aan mijn laatste jaar in Leuven te beginnen. In dit artikel zal ik een kort overzicht geven van mijn vakantie en een blik op de toekomst.

Vakantie

Eigenlijk heb ik 3 vakanties gehad. Ten eerste ben ik samen met mijn moeder een midweek naar Duitsland geweest. Dit was erg leuk en hierover komt zeker nog een artikel op mijn blog. Tijdens deze midweek hebben we 13 geocaches gevonden. Daarna zijn mijn vriend en ik met de motor op onze road trip vertrokken; hier kun je een artikel over onze voorbereidingen lezen en ook over ons gebruik van google maps. De elf dagen durende road trip was echt heel tof en ik heb veel verhalen en tips die ik met jullie wil delen.

Terug van vakantie 1

Het laatste deel van mijn vakantie heb ik in Frankrijk gevierd. Mijn vriend en ik zijn een paar dagen bij mijn ouders en een paar dagen bij zijn ouders op bezoek geweest. Daarna ben ik nog anderhalve week bij mijn ouders gebleven om te studeren. Ja je leest het goed, studeren. Ik had namelijk 4 dagen nadat ik weer thuis kwam van vakantie een examen.

Terug van vakantie 3

En nu…

Tijdens mijn vakantie zijn er elke week twee artikelen online gekomen op mijn blog en deze week is dit artikel het enige dat online komt. Dit wil ik vanaf volgende week weer veranderen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik blog wanneer ik tijd en zin heb, maar ik wil ook graag regelmatig een artikel online zetten. Ook heb ik gemerkt dat kleine doelen zetten voor mijn blog mij motiveert om er aan te werken. Dus vanaf volgende week komen er weer drie blogs per week online net zoals dit vanaf half mei tot half juli ook het geval was. Op maandag een artikel over reizen of een persoonlijk artikel, op dinsdag product review of iets uit de categorie home made en op vrijdag een geocaching artikel.

Terug van vakantie 4

Dit jaar zit ik in het laatste jaar van de master opleiding biomedische wetenschappen in Leuven waarin ik mijn thesis moet schrijven. Het onderzoek wat ik voor deze thesis moet doen gebeurt aan de universiteit en hiervoor ga ik het hele jaar stage lopen op een laboratorium. Ik heb er erg veel zin omdat ik dan niet meer heel het jaar met mijn neus in de boeken hoef te zitten maar praktische dingen mag doen.

Hoe was jouw vakantie?

Geef een reactie